DIËTIST MET EEN HOLISTISCHE AANPAK

Over Sabine de Heer

Sabine ondersteunt jou om weer lekker in je lijf, je hoofd en leven te zitten.

Hoi, mijn naam is Sabine de Heer. Ik groeide op in Renesse en Burgh-Haamstede. Ongeveer 10 jaar geleden begon mijn zoektocht naar een goede gezondheid. Ik besloot Zeeland te verlaten om te studeren. Ik volgde verschillende opleidingen, waaronder in 2014 de opleiding tot diëtist en ronde deze met succes af. Ik volgde nog meer interessante opleidingen die je in mijn cv terugziet. Na al mijn opleidingen, zelfstudies, werkervaringen en een paar jaar reizen over de wereld kwam ik terug in Zeeland. Nu woon ik in het mooie Oostkapelle.

Ik heb afgelopen jaren geleerd dat een goede gezondheid voor mij gaat, over goed voor mezelf zorgen op alle niveaus van mijn bestaan. Hierbij hoort een gezond lichaam, positieve mindset en doen waar ik blij van wordt. Ik wordt heel blij van gezonde voeding, de natuur om mij heen, muziek maken en anderen ondersteunen in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl die bij hun past.

Zowel in de reguliere als in de alternatieve gezondheidszorg heb ik verschillende methoden, technieken en therapieën tot me genomen en toegepast. In eerste instantie voor mezelf en later voor anderen. Alles samen heeft geleidt tot een gezonde leefstijl waar ik echt blij van wordt en lekker van in mijn vel zit.

Voor mij bestaat geen enkele twijfel meer dat een goede gezondheid bestaat uit meer dan alleen gezonde voeding en beweging. Ik zeg dit met zekerheid, omdat ik zelf jaren heb rondgelopen met verschillende gezondheidsproblemen: huid en darmklachten, allergieën, chronische Lyme en PTSS. In de reguliere gezondheidszorg konden ze mij niet verder helpen. Ik moest op zoek naar een andere aanpak en die vond ik. Mijn leven is blijvend positief veranderd toen ik aandacht had voor alle niveaus van mijn bestaan en ging werken vanuit een holistische aanpak.

Begin 2023 heb ik besloten om mijn eigen onderneming te starten en hiermee al mijn kennis en ervaringen van afgelopen 10+ jaar te bundelen in een online leeromgeving en over te dragen via diëtistische consulten voor particulieren en bedrijven.

Ik heet je van harte welkom voor een diëtistisch consult of in mijn online leeromgeving!

Achtergrond van Sabine de Heer

Erkende opleidingen & trainingen

2023 – 2024 EFT Emotional Freedom Techniques (in opleiding)

2021 – 2022 Training Lichaamsbewustzijn, Principium Zelfzorg

2019 – 2023 Workshops/festivals/bijeenkomsten Tantra, Ecstatic Dance, OSHO technieken, opstellingen, rituelen & ceremonies, etc.

2018 – 2020 Yoga Teacher Training, Yoga Vidya

2014 – 2018 HBO Bachelor Voeding en Diëtetiek, Haagse Hogeschool

2010 – 2014 Horeca Ondernemer Manager Scalda

Gerenommeerde zelfstudies

2023 – 2024 Vrouwenlichaam Vrouwenwijsheid, Dhr Christiane Northrup.

2022 – 2023 TRE Trauma en spanningsreducerende oefeningen, David Berceli, Ph.D.

2021 – 2022 Germaanse geneeskunde & zielsoorzaken van ziekte, Dhr. Ryke Geerd Hamer.

2020 – 2021 De sleutel tot zelfbevrijding, Christianne Beerlandt.

2019 – 2020 Ayurvedische leer, Dhr. Andreas Moritz.

2018 – 2019 Voeding en fysieke degeneratie, Weston A. Price.

+10 jaar aan ervaring

2023 Start Solune

2021 – 2022 Diëtist bij PMC in Balans, Walcheren

2020 – 2022 Reizen in binnen- en buitenland

2019 – 2020 Diëtist bij Diëtheek, Schouwen – Duiveland

2015 – 2016 Yoga docente bij MEYA Body and Mind, Naaldwijk

2014 – 2018 Werkzaam binnen verschillende praktijken.

2013 – 2014 Diëtist in opleiding bij de Parnassia Groep, Den Haag

Deze website gebruikt cookies. Wanneer je doorgaat met het gebruiken van deze website, accepteer je het gebruik van onze cookies.  Meer info